Kallbad

Ja, inte bokstavligen. Men visst var det nordanvind som blåste idag då vi gästade Mårängsbadet för att rasa av ungarna och svalka av oss lite. Så det slutade med att två av tre barn badade (sonen + kompis), medan pappan försökte vila lite efter nattjobb och mamman utfodrade med pannkaka, körsbär, dricka och glass. Efter 2,5 timme gav vi upp då det blev mörkare på himlen och vi var lagom frusna. Efter att ha dumpat av dottern hos kompis (för husfridens skull), och satt de två äldsta vid bästa barnvakten (PS3:an) tog vi en kort siesta innan det var dags att utfordra familjen igen. Vilket ekorrhjul! Nästa gång tar vi ett bad närmare hemmet tror jag.

Gårdagen tillbringades i Folkparken med barnen, fast då lämnade jag mannen hemma pga att han varit uppe hela natten. Kanonställe det här! Givetvis med pitstop på Wallmans också ;)
Vi avslutade lilla road tripen med att få flera par skidor + stavar! Tack Gugge! Som ni ser ovan är de redan testkörda med beröm godkänt...

Återvinning

Ja, så har då mina gamla inlines fått tjänstgöra igen! Efter att ha införskaffat nya armbågs-, handleds- och knäskydd till sonen samt lån av pappans gamla inlineshjälm, susar han fram som en kung på gatorna! Dock behövs lite mer träning i nedförsbackar, det här med broms tycker han mest är jobbigt ;-)

Första testomgången innan nya skydden...pappan fick vara med på ett
hörn också.


Idag har dottern och jag haft lite tjejgrejer för oss. Det blev nagelpyssel, fix av hår samt bullbakning på programmet, innan vi slappade lite i solen och tog ett snabbdopp i Lillsjön. Tyvärr hann jag bara med att fånga damen på två bilder. Det är ju faktiskt JOBBIGT att stå stilla!!!

Det tar sig med de inbakade...kul att ha nån att öva på ;-)

Docksöt!

Nu är det lugnt i huset, jag har kollat runt lite på träningsbloggar och hittat lite inspiration till kvällens träningspass som ska genomföras nu när det är lite svalare i luften. Har faktiskt jobbat lite på solbrännan idag, alltid något! Kanske blir mer av den varan imorron?

Semesterbilder...so far!Semesterbloggen öppnar igen

Efter några månaders frånvaro så har jag beslutat mig för att göra åtminstone en tillfällig öppning av bloggen, vi kallar den "semesterbloggen" ;). Dels för att jag har ett och annat att avhandla, dels för att ha ett tidsfördriv när vädret är lika med svensk sommar (=regn & blåst) och så har jag ju ett & annat foto att bjuda på från ajfånen. Hänger ni med? Klart ni gör...jag återkommer senare under dagen när jag listat ut varför datorn inte vill ladda upp bilderna jag sparat ner...morr!

Denna dag tar vi det för övrigt riktigt soft. Sonen är hos kompis och dottern ligger i tv-soffan och är tyvärr sjuk, har feber i värmen stackarn. Jag har ordinerat isglass och flytande föda tills vidare. Är några av barnens kompisar som är sjuka så det är väl därifrån hon har fått bacillerna. Hur som helst inte alls kul att vara sjuk i värmen, hon har ju inte direkt nåt överskott att ta av heller. Vi kör en tv- och allmän slappardag så får vi se åt vilket håll det går. Hade först tänkt vara hurtig och påbörja sommarens fönsterputsning, men vi får se om andan faller på lite senare idag. Det är faktiskt sol ute för tilfället och den får man ju ta vara på, eller hur? Ska sätta mig ute med lite planeringsgrejer och rita in dem på schemat, så kombinerar man ju åtminstone lite nytta med nöje. Sparar träningen till i em/kväll då det blev en sen vända på gymet igår kväll. Här kan jag förresten ta och slänga ut veckans diskussionsfråga: hur kommer det sig att man måste vara morsa även på gymmet nästinstill varenda gång jag kommer dit?! Det ligger vikter, bollar, yogamattor och ibland även kvarglömda vattenflaskor/träningsdagböcker och annat skit slängda till höger och vänster, Tillbringar 5-10 min av min dyrbara gymtid varje gång med att plocka ihop efter andra som inte behagat plocka reda på saker efter sig. Helt enkelt för att jag måste. Kan ju inte träna med en alldeles för tung stång/när det ligger saker i vägen heller! För mig är denna träningstid värdefull då just tid är något som för övrigt är en bristvara i mitt liv som treskiftsarbetande 2-barnsmor. Dessutom betalar jag för dessa minuter! Kanske borde sända dessa rader till gympersonalen istället? Även om det inte är deras fel att folk beter sig som de gör...

RSS 2.0