Dagens visdomsord

Minns ni Gail Devers? Kvinnan med långa klor till naglar och mest känd för sina framgångar på 100 m och 100 m häck. Mycket kan man säga om damen ifråga men hon får stå för dagens kloka ord:

Some people dream of success while others wake up and work hard at it.



Hur klantig får man vara?!?

Nu har jag gjort det igen! Jaadå, gått eller snarare sprungit bort mig i skogen. Förbaskade oranga prickar! Har gjort exakt samma sak förut men då var jag ute med vovven på prommis. Tanken från början var att jag skulle ta en "lagom lång = 4 km löprunda" innan jobbet. Så jag följde de oranga prickarna på träden...men kom visst in på en vandringsled istället som av en händelse också var markerad med oranga prickar/pilar...Så istället för en lagom lång runda blev det en lååång runda, har inte koll på exakt hur lång men det borde vara nära milen iallafall. Hamnade i lite lätt tidsnöd vilket gjorde att jag var tvungen att springa en bit på asfalt också. Ont i knäna kom följdaktligen som ett brev på posten! Förstår inte att jag inte kan hamna rätt någon gång i dessa kringelikroks-spår. Måste nog tvinga med mig maken och helt enkelt GÅ runt spåret så jag vet var jag ska springa nästa gång. Inte kul när det blir så här, visst är det bra att man får köra ur kroppen rejält, men det kan ju vara bra att veta hur långt man har kvar för att disponera de få krafter man har kvar på rätt sätt iallafall. Jaja, nog om det nu. Den planerade träningen med Jillian idag får nog dessvärre stryka på foten eftersom mina knän gör ont. Förlägger den till imorgon efter jobbet istället. Idag roar vi oss med att kolla på och eventuellt shoppa ett nytt mindre bord till vardagsrummet. Det som stått där är arvegods och dessutom alldeles för stort och otympligt i förhållande till soffan. Alltid kul att ha spenderbyxorna på sig ;-)


"Ett sånt hääär löpsteg hade jag, det är sääääkert..!"

Trött på ögat =/

Ja då var man igång igen så. En jäkla tur att det bara var två dagpass som skulle klaras av, sen har jag ju lördag natten att "se fram emot" också men det känns helt ok. Jag som alltid varit så morgonpigg, har nu blivit svintrött när jag ska upp. Kan det bero på nattvandrande barn och ulkande hundar som man måste släppa ut mitt i natten kanske..? Jaja, nu kan det bara bli bättre. Idag har jag dessutom en härlig plankstek att se framemot och kanske ett lite lagom jobbigt träningspass. Imorgon blir det en löprunda i skogen igen, då ska jag ta revansch på förra gången - och försöka hålla mig borta från blötan. Igår gjorde jag en riktigt bra grej som jag ska försöka hålla fast vid. Tränade direkt efter jobbet (fast på hemmaplan alltså) istället för att hamna i soffan eller framför spisen. Visst var det jobbigt men så skönt att ha det gjort, så man kunde koncentrera sig på matlagning, barnnattning och annat resten av kvällen. Måste komma ihåg att käka mellanmål innan bara, idag blev det en knäcke och en frukt i all hast direkt innan passet och det är väl inte det optimala.

Vad bjuder helgen på för planer? Prio 1 är nog att skaffa lite mer kläder och framförallt SKOR till ungarna. Deras fötter växer som bara den och det ska vara skor till utegympa, innegympa, tofflor att ha i skolan/dagis mm. Jackor och vantar och strumpor och mjukbrallor...tur det finns Skopunkten respektive H&M!

Nu ska dottern och jag hitta på nåt smaskigt att baka. Får kaffebesök på eftermiddagen, ska bli trevligt att snacka lite skit. Trevlig helg alle!

Trög och seg

Ja så kändes dagens löprunda, inte alls lika hurtigt som sist. Men huvudsaken är att jag tog mig runt!

Plus:
att jag tog mig iväg överhuvudtaget och att jag tog mig runt. Att första 1,5 km-sträckan flöt på så bra (inga pauser). Bra spurt på slutet då jag hamnade i tidsnöd för att hämta sonen på skolan, all stress behöver inte vara dålig, hihihi =)
Minus: segt och trögt i uppförsbackarna, hade inte alls samma "go" som senast (minst 50% sitter väl i huvvet!), gick ner i samma blöta som förra gången och fick svampiga tunga skor att dras med. Känner inte riktigt till sträckorna så bra än vilket gör att jag blir osäker på vart jag egentligen hamnar =/. Ett klart störningsmoment med de blöta partierna som man helt enkelt inte vågar springa igenom, utan måste stanna och vända.

Sammantaget borde jag ha löpt ca 5 km. Hur lägger jag upp det då? Värmer upp genom 10 min rask prommis (uppförsbacke för det mesta) upp till Lillsjön. Försöker sen starta några minuter i lugnt "lufs-tempo" för att sedan öka något och försöka hålla den farten. Idag gick det väl som sagt sådär, hade inget tryck i varken armar eller ben. På slutet försöker jag jogga ner i lite lugnare tempo för att tillsist gå några 100 meter innan jag är hemma. Tror det är ett bra upplägg för då slipper jag löpning på asfalt som mina knän inte tycker om.

Imorgon tror jag att det blir vilodag, första jobbdagen till ära. Vi får väl se hur det känns helt enkelt. Vaderna känns rejält just nu och förbränningen steg rejält också, var tvungen att ta en extra frukt. Vad gäller kosten denna vecka har vi lyckats bra de två första dagarna, maken och jag. Endast bra mat och inget småätande. Inga som helst onyttigheter - heja oss! Var & köpte glass till dottern idag, maken funderade på att också ta en glass men vi lyckades lägga band på oss och ser fram emot en härlig plankstek på fredag istället! Kör inte enligt nån kostregim eller liknande - jag skulle aldrig klara av att utesluta kolhydrater helt tex - men däremot kan man ju dra ner lite på mängden och tillsätta grönsaker istället. Vi får se hur det går denna gång. It takes two to tango...

Skolstart!

Javisst sörru. Idag har man börjat trean! Eller, sonen iallafall. Men jag var med (tillsammans med några andra mammor och pappor) den första timmen tills det var dags för den traditionsenliga samlingen på kullen. Det kändes jättebra även fast de är så stor klass (32 st!). Men de kommer att bli indelade i olika grupper så det blir mer lättjobbat. Skulle nog vara ett mer eller mindre omöjligt uppdrag att lära ut till 32 9-åringar samtidigt =). Lärarlaget verkar bra, är ju en del nya ansikten med men Eddies tidigare fröken är fortfarande med i gänget vilket känns kanon då det är henne jag har haft mest och bäst kontakt med. Det som slog mig under timmen i klassrummet var, "herregud vad bra man hade det"! Som lågstadieelev alltså. Visst ökar kraven ständigt på kunnandet och så men ändå liksom...vilken service till höger och vänster och vad KUL att få gå i skolan och lära sig saker! Helt plötsligt funderade jag på om lågstadielärare inte skulle vara något för mig. Men don´t worry Mor, jag la ner den tanken senare, när det började klia i kroppen och i munlädret på vissa av ungarna ;-).

Jaha, och ingen träning blev det efter förfettningen igår heller! Låg som en död sill i soffan tills klockan blev 20.00 ioch det var dax att utfodra och natta ungarna, vilket gick förvånansvärt bra. Dock var det en trött kille som jag fick väcka både två och tre gånger imorse innan han tog sig upp, men det är väl första veckan som är värst antar jag. Inga 7-morgnar denna vecka för ungarna iallafall, då min bättre hälft fortfarande har semester. Jag själv har en liten mjukstart med onsdag-torsdag dagturer och så lördag natt. Låter väl inte så dumt?

Dagens träning bestod av Jillian i 40 minuter som körde totalt slut på framförallt axlar och vader. Gick upp en nivå och körde level 3 först och level 1 sedan, kul med lite nya övningar även om de och konditionsövningarna är snäppet tuffare. Kolla här på mina favoritövningar att hata: http://www.youtube.com/watch?v=fuJcM93v9AY
Speciellt vid 0:50 och 1:04. Jobbigt satan men effektiva hoppas jag! Vill ni ha tips på olika övningar så finns massor med Jillian på youtube! Kolla vilken bild jag hittade, även Jillian har ett förflutet som överviktig:

Före/efter hon började med karateträning tydligen...

Det knastrar i mina knän emellan varven men gör inte ont så jag kör så det ryker! Ska försöka hålla ångan uppe 4 gånger i veckan även när jag börjat jobba igen på allvar. Imorgon blir det en löprunda i skogen igen, 5 km-slingan. Är motiverad som f-n just nu eftersom maken är ute (för andra dagen i rad!) och går runt Ågelsjön drygt en mil! Idag tog han dessutom på sig en rygga med vikter i. Stackars gammel-Helge har väl aldrig fått så mycket motion på en och samma vecka...

Söndagsmiddag

Ojojoj så mätt jag är! En sån god söndagsmiddag vi knåpade ihop av lite rester...vi gjorde helt enkelt en Cajsa Warg och tog vad vi hade hemma:
Lite halvgammal färskpotatis
Morötter
Rödlök
Vitlök
Färska champinjoner
Kyckling innerfiléer
Fetaost
Kycklingen blandade jag med smält smör och några skvättar soya. Grönsakerna klyftades och så slängde vi på lite olivolja och la alltihopa på en plåt med bakplåtspapper, kryddade med "American steakhouse seasoning" (krydda från amerikanska hyllan) och dunkade in i ugnen på 200 grader i ca 30 min. Fetaosten slängdes på ca 10 min från slutet. Till denna anrättning så hade vi en sås gjord på en påse italiensk salladskrydda och gräddfil.
Herreguuud vad vi åt! Men ni ska ju inte tro att det stannar där. Till efterrätt blir det stekta äpplen i ugn med vaniljglass....raaaap! =)

Tur att semestern är slut nu. Mindre chips & dipp, mera chins & dips! Fast min bättre hälft har faktiskt varit ute och gått milen med kompis + hundar idag. Själv har jag inte gjort ett piss än, förutom morgonrundan med vovven. Men den som väntar på nåt gott skall icke bliva osvettig! Ett Zumbapass och hårgfärgning stundar senare ikväll (det kan vara nog så svettigt innan man får till det bra!).

The Expendables

Var å såg på bio igår - det årliga biobesöket mao. Fast i år har vi ju faktiskt tagit oss iväg hela TVÅ gånger. Eller var det i år?! Senaste filmen vi såg på bio var Terminator Salvation. Hmmm jag kommer fan inte ihåg när det var ens! Jaja, några större förhoppningar hade jag inte på filmen, den har väl fått ganska blandade recensioner men man måste ju nästan se den pga alla gamla actionhjältar som är med. Om man bortser från alltför närgångna scener då kroppsdelar flyger i luften så var den faktiskt rätt underhållande och den lätt cyniska/testosteronstinna tonen har sina poänger emellan varven. Sammanfattningsvis så får man väl säga att gubbarna kan än. Men tiden sätter sina spår även i La-la-land.

Idag ser vädret ut som vanligt, mulet och lätt regn. 19 grader och ingen soljävel i sikte. Skulle ha åkt in och fixat mobil till sonen men nu har han bestämt med kompis som ska komma hit och leka så då blir man låst hemma hela eftermiddagen. Får se om vi hinner in senare eller om det blir imorgon. Har iofs massor att göra hemma, bl a tvättstugan som ser ut som Stallone & c:o varit där inne och spelat in nästa actionrulle, så jag kanske måste ta tag i det nu. Skulle va skönt att ha tvätt och kläder iordning före skolstarten på måndag. Var är den där städkärringen när man behöver henne?!? =)

Dagens träning består av 40 min med Jillian, så får vi se om jag är iform för nån mer löpträning imorgon igen. Ska försöka sikta på en gång i veckan iallafall, så kan man ju iallafall inte skylla på att det blir tråkigt.

Lite lätt schleten...

...efter gårdagens löprunda a 4 km som blev några fler eftersom jag var tvungen att vända flera gånger pga vattensjuk mark (och då överdriver jag inte, vågade helt enkelt inte springa igenom träsken, hade inte mobil eller nåt med mig). Nästa gång testar jag 5 km eftersom 4 km+ gick såpass bra.
Plus med gårdagens löprunda: för att vara första gången sen förra sommaren som jag är ute och springer, var jag positivt överraskad av kondisen. Samtliga uppförsbackar togs löpande, jobbade med både fram- och baksida ben plus att jag fick bra hjälp av armarna också, så vårens och sommarens styrketräning HAR gett resultat!
Minus med gårdagens löprunda: att det var så inihelvete blött i spåret, gick halvt ner i ett träsk det första jag gjorde, så det blev svampiga tunga skor resten av passet. Märks att höft-, knä- och fotleder inte är vana den annorlunda belastningen som blir vid löpning, för det känns lite på gränsen till ont idag.

Blir alltså en vilodag idag, har ju varit igång hela veckan och kroppen känns sliten. En promenad är det enda som är inplanerat hittills.

Sonen fick sin första karatedräkt igår, och så stolt han är! Hoppas verkligen att intresset håller i sig nu.


Här har vi en till som vill börja med karate:


Hahaha, här i huset är det då aldrig tyst eller en lugn stund förutom på nätterna...

Gött mos!

Den där massagen satt som en keps i värmen. Nästan så att jag har lite träningsvärk på köpet! Åsså fick jag fina "rensade" ögonbryn på köpet =) Bara hårfärgning kvar nu (som jag ska tvinga maken att hjälpa mig med, hehehe), så är jag uppfräschad inför hösten. Hann till och med bli lite röd i solen som visade sig under några timmar igår. Plus att jag körde ett Zumba-pass. Idag är vädret återigen grått och trist. FUNDERAR på att ta mig ett löppass idag, jag vet ju att jag hatar det men kommer man bara ut i skogen så kanske det ger sig själv. Löpträning är ju faktiskt bland den bästa träningen man kan ägna sig åt. Märker ni att jag försöker övertyga mig själv nu..? Nåja, någon slags motion ska jag ägna mig åt idag iallafall. Vi märker nog vad det blir.

Annars då? Jaa, inte händer det mycket inte, allt går mer eller mindre som planerat den här sista veckan. Sonen började på karaten i tisdags och blev helsåld, så han ska dit igen idag och ev beställa dräkt också. Verkligen kanon att han hittat nåt som han tycker är kul och vill fortsätta med! Ev skulle en av hans kompisar dit också så det gör ju inte saken sämre.

Vad hittar ni på med era småttingar när det är trist väder och man är ledig? Dottern sitter här och målar med vattenfärger för tillfället, så får vi se vad vi hittar på senare.

Au Revoir


A vettig blogg is hard to find

...men jag har hittat flera som inspirerar mig!

Till alla glada amatörer (jag bl a - men inte nu längre) som i all välmening tagit sig en Gainomax eller energidryck efter hård träning:

Från Axons blogg (se länk i vänstermenyn):

"Om du inte skall styrketräna exakt samma muskelgrupp, uttömmande, igen inom det närmaste dygnet (vilket förövrigt varken är optimalt ur prestationssynpunkt eller skadesynpunkt) finns det ingen anledning att dricka kolhydrater/socker efter träningen. Den "återhämtande" effekten av kolhydraterna får du precis lika bra genom att äta helt vanlig mat efter träningen - lite långsammare glykogensyntes, men den sker fortfarande. Det enda som behövs för stimulera proteinsyntesen är aminosyror"


Därmed inte sagt att jag kommer att inhandla en massa kosttillskott! Föredrar att satsa på vanlig hederlig MAT (med lite extra protein och mindre kolisar) =)

Apropå nåt helt annat - imorgon kommer mammi att unna sig lite igen som en liten fin avslutning på semestern. Jag råkar ju vara innehavare av en Live It-box som jag fick när jag fyllde 30 men i sanningens namn glömt bort... hittade den i en pappershög när jag letade efter nåt helt annat, hahaha. Så imorgon har jag bokat massage och brynplockning hos http://www.houseofbeauty.se/
Idag väntar en omgång städ, tvätt, bakning och träning, så den här dagen ska nog gå ihop sig också...



Den där Jillian...

...hon är en jobbig jävel som ger mig en hel del träningsvärk. Och flåsar gör jag och svetten rinner när jag kör hennes program.  Men jag inbillar mig att det är värt det, och att jag mår bra av det och vinner i längden! Men jag gillar inte riktigt konceptet med bara 20 min träning, så jag håller mig nog till 40 min. Ska jag köpa en annan dvd kanske? Nåja, får nog vänta lite nu med tanke på skolstart och sonen vill börja på karate och dottern på simning, plus att man ska börja jobba nästa vecka också. Bäst att börja med att få in alla rutiner och sedan ge sig på nya utmaningar träningsmässigt. Första arbetsveckan blir dock en lagom start, två heldagar och en helgnatt - det tackar vi för! Med tanke på hur intensiv den här semester har känts hittills så hoppas vi på en LUGN sista vecka med bara lite lagom aktiviteter. Vädret ska inte bli det bästa så man får väl ägna sig åt inneträning och mindre roliga saker som tvätt, bakning och städning. Apropå det så ska jag nog gå upp och baka antingen muffins eller sockerkaka nu. Sug på den du, Jillian! ;)

Händelserik vecka 2

Då tar vi lilla Ålandstrippen...

Bollhavet på Silja Galaxy var uppskattat!

Och förutom att vi fick hytten i partykorridoren under discot, som stank gammalt piss, var den trevlig...

Vi tog bussen in till Kaupatori i Åbo i väntan på en annan buss...

...men den andra bussen missade vi såklart...

Tur det fanns dom som kunde hålla humöret uppe ändå!

Tillslut kom vi iallafall fram till Mumindalen!

Muminhuset

Muminpappans båt - Mys favoritställe!

Ubåten  - Eddie kikar i periskopet

Badhuset

Det blev mycket gående/springande, så det var skönt att få vila fötterna emellanåt!

Vi har haft tre roliga men intensiva dagar...

...så det är ju inte konstigt man behöver sina powernaps ibland!

Händelserik vecka 1

som kommer att beskrivas mest i bilder!
I tisdags var det Flygvapenmuseet och Smultronstället som fick besök av oss + fam Wallenius-Nyström.

Eddie tog en riktig feting till glass - därav den nöjda minen!

You gotta lööööv this picture! =)

Min käre gudson på flygvapenmuseet =)

Eddie vid spakarna

Rrratatatatatata!!

Spaningsuppdrag

Eddie har hittat ett nytt vapen...

...och My testar "Stormen" 25 m/s

Det var tisdagens eskapader...

Morgonpisk och sen gjorde vi stan!

Ett annorlunda upplägg: morgonträning. Brukar ju alltid vara jättehungrig och först av allt vilja äta på morgonen, men nu testade jag på att träna med nya dvd:n, startade med level 2 för att ha det "värsta" bortgjort och sedan ta det liiite lugnare med level 1. Jävulen vad jag fick slita - skööönt! Och så gott det var med frulle sedan! Gick i både gröt, ägg, kaffe och macka.

Sen en rejäl tur på stan med bästa vännen och mest fönstershopping faktiskt - det enda i "prylväg" vi kostade på oss var en ansiktsmask. Passade också på att handla ost på Norins och hembakt bröd. Tog en underbar lunch på www.fiskmagasinet.se (fisk- och skaldjurssoppa), sen en liten tur till Arbetets Museum, och lite mer flanerande på stan innan vi avslutade med latte och lite choklad på http://www.jolla.se/ - gud så gott!

Imorgon drar vi en sväng till Naturhistoriska riksmuseet och sen natturen på Silja Galaxy som ska ta oss till Åbo och Muminvärlden. Åker tillbaka natturen mot fredag och då med Silja Europa. Ska iallfall försöka komma ihåg att ta många bilder, så kommer det bildbevis senare i veckan!

Heipa!

Tänk så mycket man inte vet om träning...

...men har chansen att lära sig:
http://axon.blogg.se/2010/august/hall-dig-skadefri-pa-gymmet-11.html
Jag ska ta det lugnt med dipsen hädanefter...en krånglande ac-led vill man inte ha som opsyster!



För övrigt har jag träningsvärk i ffa axlar, armar och rumpa, tackar som frågar! Men det gick över förväntan att ta sig upp ur sängen imorse. Till och med en diskmaskin har jag fyllt utan större problem. Nu stundar "allergi-städning" inför bästa vännens besök. See ya!

Ajajaj...

Hatkärlek åt träningsvärk! Träningsvärk brukar ju vanligen infinna sig dan EFTER man har tränat nåt man inte är van vid etc. Jag tränade med damen i nedan beskrivna träningsvideo och har träningsvärk SAMMA KVÄLL! Det måste ju vara bra, eller..? Jag hade missuppfattat träningsvideon lite för den är uppdelad i 3 olika nivåer a 20 min styck, där man gör olika övningar av varierande svårighetsgrad. Du ska alltså bara köra 20 min per dag och poängen är ju att du ska avancera från level 1 till level 3. Men jag tycker 20 min är för lite så jag körde  både level 1 och 2 = 40 min och tänkte att "jaja, jag är ju skapligt tränad iallafall så det ska nog gå bra". HAHAHAHAHAHAHAHA sa Jillian och skrattade mig rakt i ansiktet (nästan iallafall). AJ. DUBBELT AJ. Det är nog bra om jag tar mig upp ur sängen imorgon. Tack för det Jillian. Vi ses imorgon igen. Om jag kan röra mig vill säga!

Hur gör ni, småbarnsföräldrar?

När man tröttnat på korv med bröd, köttbullar och makaroner, hamburgare, pannkaka, pizza/kebab, risifrutti, kräm och mjölk, glass i alla dess former, chips, godis och allt som går under kategorin "fika"?

Vad äter man då? Jag ställs under hårda krav då dessa maträtter ska gå snabbt att laga (små hungriga magar äter sig annars mätta på mackor), smaka bra, inte ha "konstiga" ingredienser för då är det helt plötsligt "äckligt" och "tycker inte om det", någorlunda vettigt rent näringsmässigt (i detta hus betackar vi oss för allt som har med "light", "lätt", och konstiga sötningsmedel att göra) och inte kosta skjortan för då får vi äta knäckebröd och vatten resten av augusti månad. Nu tänker ni förstås "grillat" och "ugnsrostade grönsaker" - javisst, men kanske inte varje dag? Kom igen nu, TIPS OCH IDÉER TACK!!!

Dessutom är jag väldigt intresserad av hur man kombinerar sin "nya hälsosamma livsstil" med barns mat. Går den ekvationen ihop överhuvudtaget? Ett väldigt intressant diskussionsämne! Kom igen nu, folks! Hur tänker just du?


Finns svaren på mina frågor i denna?

Lite mer träning(svärk) kanske?


30 day shred med Jillian Michaels

http://www.youtube.com/watch?v=1cZsQzIn0G8&feature=fvsr

Fick den med posten idag, som vanligt snabb och bra leverans från http://www.megastore.se - rekommenderas!
Har inte kört något pass än utan det får bli i helgen. Igår körde jag Zumba sculpt and tone, har inte kört den på länge och jag tog i för kung och fosterland så det resulterade i "härlig" träningsvärk i armar och axlar idag.

Ett litet kosttips som maken och jag testade igår: "Pimpade pannkakor": tror jag läste om det i Fitness-magazine och det var ju enkelt så varför inte testa. Förutom att blanda i nån grövre mjölsort (graham- eller rågmjöl eller vad du nu har hemma), så byter du ut sylten och grädden mot färska/frysta bär och keso. Barnen fick förstås sin gamla hederliga hallonsylt medan maken och jag tog hallon från frysen. Gott och mycket mer mat än om man bara käkar pannkaka (äter man soppa och pannkaka blir det väl en helt annan sak, för en del är ju pannkaka mest en efterrätt och det kan jag instämma i, åtminstone rent näringsmässigt). Bäst att inte göra för stora förändringar här hemma på en gång, men ett litet steg i taget kanske kan funka?

Blir en dag i Arkösund idag, barnen vill fiska och vädret är fint så why not?

Citius Altius Fortius

Lite semesterbilder...so far!


Rövarbyn - en klassiker varje sommar!


Brainball på Technichus i Härnösand. Ett helkul ställe för hela La Familia!


Lasta stockar visade sig vara precisionsarbete...


Mamma fick en behandling i tandläkarstolen av tandsköterska Eddie...


"Det här kommer att göra ont" fick jag höra av My!


Lek på Hornöberget var nödvändigt efter en jättemiddag bestående av
Grand Slam nachos till förrätt och Sirloin Steak/Fjällröding/Hamburgare
till varmrätt. Behöver jag säga att vi inte orkade nån efterrätt..? =)


Lilla My var den enda som vågade/ville åka tub...




Sista kvällen med gänget. En helt underbar sauna, flertalet hopp i det
20-gradiga vattnet och slappa i brassestolen medan vi tittade på solnedgången.
LIVSKVALITET!

Hemma igen. Igår försökte vi komma ikapp med tvätten. Det gick väl sådär. En bit på väg iallafall. Såg film "2012" igår kväll, grabbarna i familjen var hel-impade, lilla My somnade i soffan och jag tyckte väl "njaaa", bättre har man ju sett.  Idag bjuder dagen på bullbakning eftersom regnväder/mulet verkar hålla i sig. Imorgon tar vi en tur till Finspångs badhus om det fortfarande är pisseblöta.

Fick äntligen träna lite med vikter igen igår förmiddag, kanske nyttigt att vila från det ibland också så man inte blir trött på programmet. Körde en timmes "The next challenge" och det känns i kroppen idag, gött! Idag blir det kanske Zumba cardio om jag inte får för mig att jag ska ut och jogga, vi får väl se.
Auf wiedersehen!





Jag är inte död...

...men jag har semester!!!
Är uppe i underbara Storsjön och mamsens och pappsens stuga. Har varit här en vecka och senare idag bär det av hemöver. Vi ska ta en tur till fiskecampen först med ungarna bara. Börjar så smått gå ner i varv och inse att jag har TRE härliga veckor kvar av semestern. Det enda i träningsväg jag mäktat med under veckan här uppe är en skogsprommis/lite jogg/lite mage/ryggträning plus ett pass yoga. Och herregud vad vi har ätit!!! Ingen deffarvecka alls mao =)

Ny vecka, nya friska tag imorgon...ytterligare bildbevis och vad vi har hittat på kommer in på bloggen så snart jag kommit hem. Cheerio!

RSS 2.0