Den här veckan

Denna veckan har faktiskt varit brutal...på många sätt och vis. Visst är det lite självförvållat då jag jobbat åtta dagar i rad nu, det gör jag inte om på ett tag! Synd att jag skulle råka på flera specialproteser denna vecka. Jag vill ju inget hellre än att lära mig dem men det känns som om timingen inte var den rätta liksom. Det har varit tufft med koncentrationen och att kunna ro programmet i land, inte tidsmässigt pga de duktiga människor som arbetar runt omkring mig, men när jag gör något så vill jag inte göra det halvdant! Nåja, älta mår man inte bra av så det tänker jag inte göra heller. Jag tog mig igenom både Reflection, CLS och Contour iallafall.


Träningen och bloggen har förstås fått stryka på foten i veckan. Jag är ingen övermänniska och har helt enkelt kraschat i soffan efter mat, disk, tvätt, lämningar och hämtningar, handling, osv. Nu följer en välbehövlig treledighet och jag kommer ICKE att ta något extrapass utan lägga min tid på familjen och träning istället. Hoppas på sol och plusgrader så man kan sätta sig mot husväggen med en kaffe och bara vara...och kanske rensa upp lite i trädgården också... ;-) Känner jag mig själv rätt så kan jag inte vara i stillhet så värst länge. Och bor man i hus så finns det alltid något att göra!

OT

Jag skämtar inte. Låt mig bara säga så här: det blev 6 timmars övertid idag. De betalar mig inte tillräckligt bra för detta. Varför gör jag såhär mot mig själv?!?

Nu: nattning av barn. Sen: måste träna. Känner ett stort behov av det för att kunna koppla av senare ikväll. Imorrn är det fucking måndag.

Kan inte sova!

Irriterande. Kan bara inte sova mer fastän jag får! Tur att det är sommartid som gäller nu, så att jag gick upp kl 07 istället för 06. Men å andra sidan så la vi oss vid kl 21 igår kväll och jag somnade nog mer eller mindre på direkten = jag har nog sovit dom timmar jag behöver. Jaja. Kaffet är på gång och en tvättmaskin startad. Här hemma finns alltid saker att göra. Idag måste jag bara röja i tvättstugan! Tvätten blir iofs tvättad, men inte vikt och inlagd i lådor och garderober...vilket innebär att jag har ett berg av nytvättat inne i tvättstugan och pannrummet. Måste. Senare.

Sonen sover hos kompis och dottern har nog inga planer på att stiga upp ännu, så jag sitter här med gott samvete och väntar på att bli frukostsugen. Kan ju berätta om gårdagen. Den var jävligt stressig helt enkelt. På morgonen utfodrade jag och klädde på barn, gasade iväg och hämtade mormor kl 08, fortsatte till jobbet, hade ett kejsarsnitt, lagade höftfraktur, letade plattor och skruvar till förbannelse nere på sterilen och packade en hel del saker. Sen gasade jag vidare till Lekhuset och köpte present till lilla A. Vidare hem och gräddade våfflor och försökte väcka barn, få barn att äta i nyvaket tillstång, fräschade till kladdiga barn. Satte oss i bilen igen och skjutsade mormor till Konsum och sedan hem, vände och åkte iväg till A:s kalas, fick kaffe och ymnesten att faktiskt få sitta ner en stund och prata innan jag kände pressen att åka hem och packa ihop grejor till sonens nattbesök. Sen ett sista ryck och skjutsa sonen till kompis mitt ute i skogen, fick tvärnita för ett rådjur dessutom. Sen hem, käka pizza som maken fick lov att fixa för då pallade jag inte mer. Sen var det tandborstning och stupa i säng tillsammans med dottern. Och sen har jag nog sovit som en sten...

Träningen får jag ta tag i idag när sonen kommit hem. Kan inte lämna dottern ensam och vill ha en lugn förmiddag utan en massa måsten. Vi ska visst gratta en 30-åring ikväll också så det enda måstet för dagen är nog att fixa en blomsterkvast. Och lite käk. Kyckling i någon form blir det idag. Nu:

Fredag...

En skittråkig dag på jobbet och lite syrliga kommentarer plus tjuriga barn gjorde att mitt humör inte var på topp alls nu på eftermiddagen. Vad göra?! Jo, maken tog barnen med sig och skulle åka och fixa fredagsmys, så jag fick en stund för mig själv. Vuxenpoäng säger jag bara!!! Jag beställde chips, dipp och Pepsi Max och ska INTE vräka i mig men tillåta mig att synda lite - det är ju faktiskt den bästa dagen på hela veckan. Jobbar imorgon förmiddag med och eftersom maken jobbar hela dagen med så har snälla gammelmormor lovat att vara barnvakt. Eftermiddagen ska vi förmodligen på ett litet kalas för min lilla guddotter (heter det så?) som fyller 2 år. Och senare på kvällen lovade jag visst i ett svagt ögonblick att sonen skulle få sova över hos en kompis/kompisen ska sova över här. Tid kommer att vara en bristvara imorgon. Planering, planering, planering...Sitter och försöker fundera på vad man kan stoppa i ungarna som en lite sen lunch innan vi åker till kalaset - våfflor hade jag tänkt först men det är väl ingen höjdare om man ska käka tårta sedan och så lite lördagsgodis på det...näe, nåt nyttigare alternativ får det nog bli. Och när ska jag hinna köpa nån present till födelsedagsbarnet?!

Träna - när ska jag hinna med det?!? Inte imorgon iallafall. Planerar för en löprunda på söndag förmiddag däremot. Tyvärr blir det asfaltslöpning då men hellre det än ingen träning alls! Eftersom jag då inte kommer att hinna med något imorrn, innebär det att jag helst vill träna nu ikväll för att dämpa den värsta rastlösheten. Så - vad gör jag för träning ikväll? Kanske är det läge för lite Caroline Nilssons 17-minutare x 2. Gillar hennes armhävningar i kombination med plankan i den workouten.

Nu får jag nog ta och sätta fart om inte motivationen ska försvinna.
Trevlig fredag på er!

Älska!

Har shoppat nya byssor - och jag älskar dom redan!!! Sitter perfekt även på min breda bakdel <3

Värda varenda krona! Stor-Lennart skulle nog muttra om han hörde mig nu - men pappa, det var flera hål på mina gamla, och dom har jag haft sen jag var typ 18...okej?

Hittade den!

Okej, då kör vi en liten bildkavalkad så får ni se vad vi roade oss med i måndags:

Såpbubblor!

Glad tjej ute bland pölarna

Vårtecken!

Slaska med vatten

Solstrålen har hittat några övervintrade kastanjer

Vi städar bort vintern!

Och vi avslutade med ett besök hos frissan. Mycket uppskattat!

Här skulle det ha funnits en massa bilder...

...men jag hittar inte kabelj_veln så jag kan överföra från mobilen! Grrr...nåja, får leta vidare och be att få återkomma denna underbara lediga dag! Schysst start på veckan för övrigt, ledig måndag, jobba tisdag och så ledig onsdag igen. Ska visserligen jobba nu tors-fre och lör eftermiddag, men det känns okej. Var dock rätt trött efter gårdagens "specialare" som tog hela förmiddagen i anspråk med förberedelser, upplägg och så själva operationen som inte direkt gick som på räls. Men strax efter lunchtid var vi klara och då var det skönt med en välbehövlig matpaus. Efter detta en knäprotes och så direkt hem och hämta barn och åka in till sonens karateträning. Han börjar bli riktigt duktig nu, snart stundar gradering till orange bälte - vet inte vem som är stoltast, han eller jag?! =)

Idag har jag faktiskt varit ganska effektiv. Först få iväg ungarna till skola/dagis inklusive ett snack med sonens lärare. Sen iväg till Maxi och kompletteringshandla. Efter det improviserade jag lite och drog iväg med hunden till Vrinneviskogen och tog en tur i 5 km spåret medan tvätten fick snurra i maskinen hemma. Har nu käkat lite lunch och ska alldeles strax hämta dottern på dagis. Livet på en pinne? Njae, men ibland är jag rätt bra på att planera och organisera (notera att jag skrev ibland!).

Nu morrar nästa tvätthög på mig hör jag. Hopp in i maskinen bara!

Det bästa med denna måndag:

Är att jag inte behöver gå upp tidigt för att gå till jobbet! Sitter och väntar på tel samtal därifrån däremot. Antingen ska jag jobba natt eller så blir det ett dagpass imorgon. Beror lite på sjukdom och annat som man inte kan påverka.  Sen är jag LEDIG onsdag - yeeey! Dagpass torsdag-fredag och så ett halvpass på lördag eftermiddag. Kan inte klaga över det schemat, kommer förmodligen att hinna med mer här hemma och vara lite mer tillgänglig för barnen. Naturligtvis blir det en massa go träning också mellan varven.

Helgen har varit wunderbar - äntligen verkar våren vara här på allvar. Har varit ute en hel del både lördag och söndag. Lördag tog vi förvisso en tur till Busfabriken och Candyland på ungarnas begäran men sedan passade vi på att vara ute. Har vårstädat lite i framförallt dotterns rum och bland hennes kläder och fyllt på med "nygamla" (ärvda) kläder som vi fått av snälla Hanna på mitt jobb. Så skönt att kunna röja bland gamla trasiga grejor och fylla på med nytt och fräscht - har inte haft den riktiga inspirationen till nåt sånt hittills i och med den långa vintern men nu känns det som om det är dags för förnyelse! Det verkar förresten mannen också tycka. Igår sprang/gick han faktiskt en runda på 4,5 km för att komma igång med sin träning. Har ju varit lite halvhjärtade försök hittills men jag tycker mig märka en ändrad attityd och mer intresse för kost och träning hos honom nu. Kanske tack vare det nya jobbet där så många verkar hålla på med någon idrott/träning regelbundet? Själv sprang jag min vanliga 5 km-runda och gjorde därefter 30 min coreträning med Jillian. Kändes piggt i benen och sånt är alltid kul för då pressar jag mig gärna lite extra på slutet! =)

Vad ska vi då hitta på idag? Dottern är lite hängig så dagsformen får nog avgöra. Just nu ligger hon och sover efter att ha väckt mig kl 06 pga att hon var hungrig. Hoppas att hon som vanligt sover bort febern. Jag kör nog ett lugnare träningspass idag, kanske yoga eller bollen med Blossom? Huvet vill gärna köra på ända in i kaklet med ett hårt pass men kroppen känns ganska sliten, så jag måste nog lyssna på den trots allt.

Nu blir det slappa i soffan framför Sjukhuset.

Ha en bra dag och kom ihåg - det bästa med måndagar är att det är en hel jävla vecka kvar till nästa!

Helgmorron

Solen skiner, familjen är glad, frukosten är i magen och så ska jag pricka av vovvepromenad på to-do-listan strax också. Natten gick och vi jobbade till 02.30 och fick sedan sova ifred. Men vad gör det när man tittar på klockan en gång i timmen och undrar om man får åka hem snart?!? Tänk om jag kunde lära mig att sova lite bättre i de där jourrummen...det skulle man nog vinna en del på.

Igår fyllde ju vår kära Helge 10 år och det firades kanske inte med så stor pompa och ståt men dock lite marabou choklad (som han bara älskar), ben att springa runt och gömma och nån extra skinkskiva =).

Helge fryser i snön...

Under dagen väntar Busfabriks-besök och Candyland med kidsen, fundera på vad tusan vi ska äta till middag och träning framåt kvällningen. Idag känns det som om Jillian skulle kunna få köra lite coreträning med mig tror jag. Nu: slappish i soffan en liten blund...natti på en stund!

Vill inte..!

Varken åka till jobb eller gå ut. Har ju vräkt ner blötsnö här igen och tror ni att det blivit plogat på vår lilla väg? Nähädå - måste vara lägst prioriterad i hela Norrköping tror jag! Imorse var jag sådär nästan dödligt trött igen trots 8 timmars sömn. Är det nåt fel på mig tro? Dags att köra en kur Berocca boost och Rosenrot igen och se om det hjälper. Efter vovvepromenad och snöskottning imorse, har jag tillbringat förmiddagen framför tv:n med en kudde, filt och bara sån tv som JAG vill se - lyx! Efter det så kändes det motiverat med en timmes 90-talsträning:

Omväxling förnöjer...

Känns gött i kroppen inför nattjobbet. Ska nu göra en god middag med wokade grönsaker, räkor och kyckling och så lite äggnudlar till det. Ha en trevlig härlig avkopplande fredagkväll alla lediga! Vi andra får se fram emot morgondagen ;-)

Innan kvällsjobb...

Jahani. Här sitter jag och är pigg (!) och väntar på att skjutsa ungar och åka till jobb. Går kväll idag, 9.00-18.30. Sonen ville gå till skolan idag (!!!) så honom har jag precis skickat iväg. Dottern sitter och ser lite morgontv innan det är dags för oss också att ge oss iväg. Skönt att börja senare men irriterande att jag vaknade kl 06 och inte kunde somna om, när jag ställt klockan på 07! Kanske inte så konstigt att man är så trött på kvällarna. Men det är ljust och fint och skönt att gå ut med vovven på morgnarna iallafall...

Blev vila i måndags efter pizzafrosseriet, kroppen kändes sliten så då kände jag att det var bättre med en vilodag än att göra ett halvdant träningspass. Igår däremot körde jag coreträning, Six week six pack, level 2 denna gång. Tog i för kung och fosterland och visst känns det i kroppen idag med! Så skönt när man faktiskt kan konstatera att brallorna sitter lösare och jag allmänt känner mig mer i form än på länge (bortsett från den kroniska tröttheten då). Idag lär det väl inte bli så mycket träningsmässigt då jag jobbar kväll. Men det får man väl ta igen på torsdag kväll.

Nu står dottern med hårborsten i handen och tycker att jag ska fixa nån snygg frilla på henne, sånt börjar bli viktigt nu förstår ni..! =)

Same shit different day...

Eller njaee, så jäkligt har det inte varit idag. Kan ju inte klaga då jag får ha 3 knäproteser på rad! Tycker det är en riktigt kul operation, speciellt då man får det där flytet där man inte behöver prata så mycket, man "bara gör". Alla är glada och nöjda och vi blir klara i tid! Nu är ju långt ifrån alla dagar så här harmoniska...fick TRE sms från jobbet i helgen om extrajobb, men avböjde alla tre - duktigt gjort av mig va? Jag måste lära mig den svåra konsten att säga nej nämligen, är alldeles för dålig på det. Men nu var det ju faktiskt makens jobbarhelg (dvs jag var ensam hemma med barnen) och jag var jättesliten efter veckan som varit, så de fick helt enkelt hitta nån annan denna gång.

Lördag eftermiddag/kväll blev precis som jag förutspådde i förra inlägget - jag gav tusan i träningen. Tiden rann helt enkelt iväg och det fanns varken ork eller lust kvar när kvällen kom och middagen var avklarad. Men det var verkligen god tårta på kalaset ;-)

För att stilla mitt dåliga samvete samtidigt som jag nog hade lite myror i kroppen i söndag däremot, rivstartade jag efter frukost med en 5 km löprunda. Direkt efteråt körde jag slut på benen med 17 min Caroline Nilssons "Träna hela kroppen". Efter vattenpaus så tänkte jag "äh, va fan" - och körde därutöver 35 min coreträning "Six week six pack".  Och resultatet lät inte vänta på sig. Vid sängdags hade jag ont i hela kroppen - var tvungen att ta en värktablett för att överhuvudtaget kunna sova. Idag känns det faktiskt skapligt men stelt i framförallt benen. Ska nu beställa en härlig måndagspizza (DELAR givetvis på den med maken + extra sallad!). Får se om jag mäktar med nån lättare träning ikväll...kanske yoga?

Auf wiedersehen!

Tjurskalle

Ja ni, det är inte lätt att vara förälder till en "tweenie":
http://www.psykologiguiden.se/www/pages/?ID=51&Barns+utveckling+10+-+12+%E5r
Känner igen mycket i denna text! Vi har nu haft en dust hela morgonen om att följa med eller inte följa med och handla. Ska ju även köpa födelsedagspresent åt hans kompis och då tycker jag att han faktiskt får följa med & välja. Jag kan nog också vara en riktig tjurskalle när jag sätter den sidan till. Så det är väl inte konstigt att vi hamnar på kollisionskurs ibland!

Den yngre däremot stämmer väl överens med texten om femåringen här tycker jag:
http://www.psykologiguiden.se/www/pages/?ID=49&Barns+utveckling+4-6+%E5r

Nu ser vi positivt på det hela. Solen skiner, dottern trallar och sjunger och sonen sa nyss (men motvilligt): "jag följer väl med då!"

Dagens i-landsproblem: ska jag träna före eller efter födelsedagskalaset? Risken är väl stor att kolhydratskoman efter kalaset gör att man inte orkar/skiter i träningen... ;-)


Duskar - vilket underligt släkte...

Har haft en dust med en ny förmåga på jobbet idag. En av "dusk" härkomst dessutom, nog visste jag att de kan vara lite speciella men den här tog nog priset - eller hur Annika (tur jag hade dig med i såret, annars hade jag nog gått & dött av tristess)!!! ALLT var fel, jobbigt, vi var långsamma, hade inte det han skulle ha just då, osv osv. Tror nog hans problem med allt runtomkring honom har att göra med osäkerhet. På språket och/eller rent operations-teknikmässigt. Jaja, nu lämnar vi det tråkiga bakom oss och ser framemot fredagsmyset!!! Barnen har redan startat med chips- och popcorn-koma framför tv:n medan maken sliter utomhus med bilen och jag tillfälligt har parkerat här. För att stilla mitt samvete har jag kört 50 min Banish fat boost metabolism med Jillian på eftermiddagen, och käkat goda kycklingklubbor och grekisk sallad till middag.

Imorgon blir det lite träning först och främst, sedan födelsedagsfirande av 11-åring och så får vi se vad vi hittar på till kvällen. Min bättre hälft jobbar hela helgen så det blir jag och barnen som ska få tiden att gå. Har dock lite planer på lut för bra respektive dåligt väder...den som lever får se!


Sent idag dårå...

Ja idag har liksom allt blivit så förskjutet. Jobbade "halvkväll", dvs 8.30-17.30, vilket i sin tur innebär att man är placerad på akutsal hela dagen plus får byta av de som slutar 16.30 vid behov. Sen var det bara att åka raka spåret hem och hämta kidsen hos farmor, fixa mat åt maken och mig (lyxmiddag idag - gröt! ;-)) och gå ut med vovven innan vi kraschade i tv-soffan. hamnade sedan här av nån anledning - vilket fick mig att tänka på att jag kanske borde röra på fläsket trots att klockan kommer att vara efter 21 innan jag kommer igång! Reekordsent för att vara mig - då brukar jag ju i regel ha somnat i soffan vissa kvällar. Men jag tänkte mig faktiskt en lugn träning på corebollen ihop med Blossom, för att inte speeda upp mig allt för mycket. Ingen som helst kondition inblandad, det gör jag så mycket iallafall. Tänker ICKE ha dåligt samvete för att ha kört lugna pass denna vecka - jag är ju övertygad om att variation är något bra.

Imorgon bitti är det på´t igen, 07.00 ska ungarna vara på dagis/frita!

Och: imorgon är det FREDAG - lööövely!!!


Starkt Anton!

Det trodde man ju inte att man skulle behöva skriva år 2011. Men så är det.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/article8685068.ab

Är det helg snart?!?

Usch vilken jobbenatt. Hade ju mina förhoppningar om att det skulle vara lugnt, och eftersom vi jobbade hela kvällen och fram till ca 03.00, fanns fortfarande förhoppningarna om att få sova några timmar. Hahaha, ack så vi bedrog oss. Stod precis och spottade ut tandkrämen och samlade ihop nattsakerna, då våran uska:a sticker in huvet genom dörren och säger "det kommer ett akut snitt!" - och då blir man ju klarvaken kan man väl säga! Var klara strax efter kl 05, då var det strecköga vill jag lova. Tänkte först vara vaken fram till 07 eftersom jag ändå måste hem då, men insåg att det inte skulle vara möjligt. Fick ett par timmars sömn innan jag åkte hemåt. Sen frulle hemma och så i säng direkt igen! Sov lite oroligt men dock till strax efter kl 13, det behövdes nog.

Eftersom kroppen bokstavligt talat SKRIKER efter socker, fett och salt, har jag mulat i mig massor med knäckemacka & kaviar plus cornflakes & mjölk. Inte bra, men bättre än chips & dipp. Ska ta en stor kopp gift också, så kanske man är på banan igen om nån timme eller så. Skulle ha varit härligt med en ledig dag imorron, men nu är det 8.30-17.30 som gäller, och massor med sjuka på jobbet, så det är nog bara till att bryta ihop och gå vidare.

Sitter även & funderar på vad som ska göras träningsmässigt idag. Har rejäl träningsvärk i framförallt trissarna och rumpan efter gårdagens Jillian, så det kanske inte skulle vara så dumt med ett yogapass? Var ett tag sen jag körde det nu. Nåja, maken ska iväg och träna ikväll och jag får väl stå för markservicen här hemma, så träningen blir nog isåfall förlagd till kvällen idag misstänker jag. Men det kanske passar rätt bra eftersom jag nog lär ha vänt på dygnet skapligt efter de här två jobbnätterna.

Dagens (eller snarare nattens) lärdom får bli:

Stå på dig, annars gör någon annan det. (Detta behöver jag verkligen jobba på! Kanske man skulle sätta upp en sån här affirmationslapp med denna text i skåpet i omklädningsrummet..?)

Pusslande

Ja det är hit och dit med våra jobbtider...ändrar sig tvärt, blir övertid, mertid, komptid...vad ska jag göra av all komp som det aldrig finns utrymme att ta ut??? Ta ut i pengar förstås men nån gång skulle det vara trevligt att få några extra dagar ledigt istället. Jaja. Får skjutas på framtiden antar jag.

Siktar mot påsken och hotellvistelsen plus att förstås träffa lilla Isabella med familj. Nu tror jag inte att de vet om att jag bloggar, så vad tror ni om en sån här present istället för kläder som de lär få nog mycket av ändå:
http://formeli.se/category/namntavlor.html
Himla söta saker!!!

Vet ni vad, nu ska jag gå ut och boosta lite sol igen och kolla på dotterns bravader på cykeln, därefter blir det matlagning, en halvtimmesträning och sedan jobbe. Andra natten av två coming up. Imorse blev vi väckta 05.10 =(. Hoppas man får sova inatt iallafall.

Unna er nu en sån här, det har jag gjort idag, semmeldagen till ära:



Vasaloppssöndag

Godmorgon småbarnsföräldrar (för det är väl ni som är uppe så här dags?!) och Vasaloppsåkare/-tittare. Tycker det är en fin tradition och brukar nästan alltid kolla på sändningarna som startar om lite drygt 3 minuter. Blir väl några avbrott för frukost och att fixa grejer till ungarna mellan varven. Igår var en underlig dag. Maken skenade på toa/låg och sov hela dagen pga magsjuka, och sonen hade feber och ont i örat, och jag försökte få något gjort här hemma samtidigt som dottern krävde uppmärksamhet. Vi bakade bullar, tog premiärturen på hennes cykel ute på gatan och avslutade kvällen med ett biobesök. Såg "Trassel" i 3D, den var faktiskt helt okej som lördagskvällsunderhållning. Men jag var helt slut igår kväll, irriterande nog kan man ju inte sova på morgnarna heller, som jag så väl skulle behöva inför de två jobbnätter som stundar imorgon och tisdag. Får väl försöka vila lite på dan, men hur lätt är det?! Kanske tar med ungarna på en skridskotur idag iallafall, om de har lust. Känns som om man måste passa på och vara ute i finvädret som är just nu och boosta lite d-vitamin och frisk luft. Kanske att jag till och med klämmer in ett löppass idag. Skulle ha gjort det igår men det blev liksom aldrig läge med sjuklingar hemma och en dotter som var uttråkad. Nåja. Ny dag, nya möjligheter!

Om ni står ut med superöverhurtiga Rickard Olsson, har svt play livesändningar under dagen på http://svt.se/2.151136/

Nu - coffee...

Bootar om...

Ja som synes blev det ett nätt litet break från allt vad gäller dator och blogg för några dagar. Mycket händer runt omkring mig och jag har känt mig både uttröttad, sliten, less, glad och ledsen de senaste dagarna. Därför inga nya inlägg. Kanske inga som bryr sig men nu är jag tillbaka och skriver någon rad emellan varven tänkte jag MEN! lägger ner den här hälsolistan som jag började på. Orkar dels inte skriva om nästan samma saker varje dag (dvs träning och kost) och dels inte slaviskt följa en lista. Jag vill ju liksom skriva om det som faller mig in, just den dagen. Så vad ska jag skriva om idag? Jo, jag vill börja med att berätta om min nya titel "faster". Javisst, nu har det kommit en liten Isabella till världen. Så välkommen av många! Ser framemot att få träffa lilla familjen till påsk då vi drar ner till Malmö för en liten weekend-semester inklusive bo på hotell. Ser såklart även framemot hotellfrukost, hehehe =)

På agendan idag står som vanlig tvätt, städ, papperssortering och handling. Och så lite träning på eftermiddagen. Ska även ta en lunch med dottern på McDonalds som hon önskat sig. Sonen har friluftsdag och är inne på centralbadet med sina klasskamrater så då måste jag ju göra nåt kul med dottern med. Får se vad vi hittar på mera.

Dags att ta sig i kragen och göra nåt nu, ha en lugn och skön fredagskväll alla!


RSS 2.0