Frakturerad dotter

Jaha så hamnade vi på akuten ändå igår kväll. För att göra en lång historia kort så hade dottern ont och var mer ledsen än normalt, vilket fick mig att fatta misstankar. Så vi åkte upp till akuten där det var fullsatt - det var ju måndag. Kom ändå in hyfsat och fick gå till röntgen, vilken visade en spricka i skulderbladet. Inget man gör något åt men jag har satt på den tappra en armslynga så hon slipper gå och spänna axeln och armen i onödan. Dessutom hade dagisfröken ringt hem till maken och bett om ursäkt idag, inte mer än rätt tycker jag efter en sån onödig kommentar. Nu lägger vi det bakom oss.

Själv har jag "roat" mig med specialprotes som inte blev den specialaren som var tänkt, utan ett LPS-knä istället - för den som är intresserad av sånt kan ni ju googla ;-). Efter den svettiga historian var det ytterligare en knäprotes med bentransplantat som också gick bra. Men ni kan ju tro att jag var slut som artist efter den här dagen. Hade dock back-up av en kollega som lovade att hoppa in om jag skulle krokna, men det gjorde jag inte. Ser emellertid framemot att detta är en kort vecka, är ledig torsdag och så klämdagen fredag, wunderbar. Jobbar lördag natt men det känns ok, maken jobbar också hela helgen.

Nu ska jag ta och klämma in lite försiktig träning. Är fortfarande stel i kroppen och lite öm i foten, men lugn träning ska jag nog klara av.

Kramar på er alla från en trött gammal käring ;-)

Vi gör det bästa av saken...

...sa vi idag på jobbet, när det kom på tal att det var måndag igen. Och det gjorde vi! Tre knäproteser klara strax efter kl 15.00 - det är inte så illa pinkat. Och då fick vi ändå vänta på narkosdoktor när bedövning nr 2 skulle läggas.  Det var det bästa med denna dag så här långt. När jag kom för att hämta dottern på dagis så hade hon precis lyckats ramla ner från ett träd (ingen hög höjd, men ändå). Jag går fram för att inspektera skadorna, och hon har ont i huvudet och håller sig om höger överarm. Då kläckar dagisfröken ur sig "blev det lite extra ledset nu när mamma kom"!!! Jävla pucko på ren svenska! Hon hade inte ens sett vad som hände! HUR kan man säga nåt sånt då?!? Faaan att jag aldrig har svar på tal...var så arg när jag kom hem, men det var bara att bita ihop och lägga på lite kyla på stackars onda armen och hålla ett öga på dottern som fortfarande klagade över ont i huvudet. Nu har hon förvisso somnat men jag tror inte det är någon fara. Håller ett falköga på henne där hon snusar i soffan. 

Så. Nu känns det bättre.

För övrigt har jag en jävulusisk träningsvärk efter gårdagen, har hittat en ny workout som jag var tvungen att testa. Den var riktigt jävla jobbig...I dare you: http://www.bodyrock.tv/
Klicka på 600 rep fatburner workout. (Och nej, jag gjorde inte alla repetitioner - var helt slutkörd efter 300...)
Dagens övning:

Dive bomber pushups - jobbigt satan!

Lite reklam...

Var på Proteinbutiken i stan idag och bara måste göra lite reklam för ett nytestat (ja, nytt för mig dårå) protein:

Testade jordgubb/banan idag och visst, något "konstgjord" i smaken kommer man väl inte ifrån, men ändå, lättdrucken! Ingen kväljningsvarning alltså ;-).  Får en fyra av fem möjliga. Ska införskaffa en till smak så man har nåt att variera med. Sen så skaffade jag en sån här snygg också, så vi har varsin nu maken och jag:

Har kört lite Zumba plus mage/rygg träning nu på kvällskvisten, och det gick faktiskt bra med den onda fossingen. Men det var nog länge sen jag körde ett så lugnt pass! Tog en prommis med vovven direkt efteråt också som lite nervarvning, skönt. Imorgon blir det mer träning och lite blomplantering. Firar ni mors dag på nåt speciellt sätt?

Ett vettigt inlägg??

Klarar jag av att skriva sådana? Knappast, det brukar ju sluta med antingen kost eller träning eller saker runt barnen/familjen eller jobbet. Hahaha, här har ni en sammanfattning av slutet av veckan: Torsdag till fredag jobbade jag natt. Varför ska man alltid förvänta sig att det blir en lugn natt?!? Det är väl lika bra att gå dit med inställningen att jobba som små svin hela natten, så är allt utöver det en bonus...nåja. Vi gjorde en Covision (halvprotes), en laparoskopisk app, en stor gynblödning som visade sig vara en cervixruptur och avslutade det hela med en perianalabscess. Sen var klockan helt plötsligt 04.30 och John Blund knackade på jourrumsdörren. Sov i hela två timmar innan klockan ringde 06.50. Slutar ju 07.00 och var tvungen att åka hem till ungarna då maken började jobba 06.45. Som tur var, var sonen redan uppe och dottern relativt lättväckt för en gångs skull. Frukost, skjutsa till dagis/skola, hem igen, ut med hunden och sätta igång med städningen. Övervåningen såg ut som en mindre krigszon och jag lyckades väl få den att se hyfsad ut på nån timme. Sen duscha, göra sig iordning och åka till jobbet för ort.möte mellan 12-15. Ville inte missa det trots nattjobbet, många viktiga saker som togs upp. Och vad gör man inte för att få en bit protestårta? ;-) Sen var det full fräs hem, hämta lilla på dagis, utfodra sonen med mellanmål och finally, tvinga barnen att plocka ihop och dammsuga i sina rum samtidigt dekorerade jag smörgåstårtan. Visst blev den fin? =)


På kvällen kom min söta guddotter med familj och gammelmormor och hälsade på. En lugn avslutning på dagen. Sen var det soffläge som gällde och jag slocknade framför Man of fire med Denzel Washington, synd, det verkade vara en bra rulle faktiskt. Inatt blev jag ivägkörd från min säng av två små snusande barn som absolut ville ligga i mammas och pappas säng. Vi får bara inte plats alla fyra i storsängen längre så jag tog täcket och la mig i sonens säng istället. Fick faktiskt sovmorgon till 9.00 och låg sedan och drog mig till 10, sweet...
Frullen är nu i magen och vi ska åka en sväng till Blomsterlandet alt. Plantagen och köpa lite "pensionärsblommor" och stoppa i nån sån där hängande kruka tror jag. Måste till Proteinbutiken också, hann ju inte med det igår.

Träningen får jag modifiera idag också. Har fått lite problem med vänsterfoten på ovansidan. Det går hyfsat så länge jag rör på mig, men när foten varit stilla under natten eller då jag suttit stilla framför datorn en stund, gör det svinont på ungefär den här punkten (något längre upp kanske) och lateralt mot lilltån och "ringtån".

Har googlat på Mortons tå och undrar om det kan vara nåt förstadium till det? Dock tycker jag att jag faktiskt inte tränar så mycket löpträning och inte använder jag trånga skor heller. Har heller inga domningar. Här finns en bra beskrivning för den som är intresserad: http://www.boten.se/system/visa.asp?FID=258&HID=195&HSID=2350&ActMenu=2524
Hur som haver så kan jag inte löpträna. Ska prova med lite försiktig annan träning ikväll, man får väl köra överkropp om det inte funkar med något annat.
Trevlig träningshelg alla!

Happy Birthday to me!


Att ta tag i det...

Ja hörreni. Här sitter jag och ska "ta tag i det...". Det vill säga allt som måste göras idag innan barnen kommer hem vid 13.30 respektive 14.00. Handla, tvätta, en tur in till Proteinbutiken i stan, träna, göra smörgåstårta, laga mat...och så helst hinna vila innan det är dags för nattjobb då. Jag kan nog förresten stryka det sista med vila. Dottern ska ha med sig kompis hem efter dagis så då blir det väl till att serva. Bara att hoppas på att det är lugnt på jobbet inatt! Hade en jäkligt tuff dag igår och var helt slut i huvet när jag kom hem. Maken fixade middagen (dvs vi åt på McDonalds) och så kraschade vi (jag) i soffan efteråt. Idag känns det nästan som bakfylla, har sovit oroligt och bristen på kaffe här hemma börjar göra sig påmind i huvudet inte minst. Kanske bäst att få ändan ur vagnen och sätta igång. Jag börjar med att ringa mammi tror jag, vill ha bra recept på smörgåstårta som inte är allt för kletig och så ska det bara vara fisk/skaldjur på den, ingen skinka/ost och sånt där skit. Har någon ett kanonrecept på smörgåstårta så får ni gärna länka!


Dagens träning blir Jillian Michaels 30 day shred. Igår blev det vila pga att benen fortfarande strejkar = är stela och orörliga som timmerstockar. Kanske lite övertränade? Får försöka med mer fokus på överkroppen framöver tror jag. Ha en bra dag i solen alla!

Vem sa att det skulle vara lätt..?

Ja inte jag iallafall. Nyss satt mig och eftersvettas från min lilla runda. Ca 7 km blev det idag varav en hel del mer eller mindre terränglöpning, över stock och sten och gren ni vet. Men benen ville inte vara med idag, de var som orörliga timmerstockar(trots vilodagen igår) och inte hade jag nån vinnarskalle att plocka fram heller. Så jag tog helt sonika det hela för vad det var och gick i de värsta backarna och laddade på där det bar utför istället. Gick några meter emellanåt och fick ner pulsen för att faktiskt kunna njuta av skogsturen istället. DET är viktigt i längden också.

Imorgon skulle jag ha jobbat kväll men bytte snällt med en kollega som behövde få vara ledig på förmiddagen. Får "förmånen" att vara på urologen (som jag kan sämst), men det blir nog bra med lite repetition. Har ju haft mina fem proteser på två dagar nu så det känns ganska mättat.

Vet ni vad jag ska unna mig när lönen kommer? Joo, smink faktiskt. Eyeliner och mascara sjunger på sista versen och så vore det kul med nån ny skugga också såhär till sommaren. Kanske jag hittar nåt mer onödigt också? =)


OCH!!! Så har jag hittat världens coolaste skor! VILL HA! NUUUU!!!!

Älska Puma! "Att prova kostar ju inget..."

Kämpar vidare...

Usch vilken jobbig start på dagen. Gick & la mig sent igår, men vaknade ändå 07.15 - irriterande när båda barnen sover som stockar! Att liksom inte kunna utnyttja sovmorgonen när man faktiskt kan göra det. Nåväl. Frukosten gick väl hyfsat och barnen åt (efter lite tjat). Sen brakade det loss. Sonen krossade ett glas med lite cola kvar i nere i tv-rummet. Givetvis på den nytvättade mattan. Efter städning så tjatade jag in dem i duschen, och som vanligt är det ett mindre krig för att få den lilla att duscha. Urk. Sen var det meningen att lilla och jag skulle gå ut med hunden och sonen skulle göra sina läxor. Men han körde fast big time och operation övertalning fick sjösättas. Efter både hot, köpslående, gråt och tandagnisslan gjorde han ändå engelskaläxan. Matten ligger dock fortfarande kvar på köksbordet. Vi kör lite kompislek och köpa glass från glassbilen så kanske han kan ta tag i det sedan. Då får jag förhoppningsvis hjälp av barnafadern också som är på väg hem. Ja just ja, som en liten krydda på moset så tjurade lilla ihop precis lagom till att jag skulle sätta mig med sonen och hjälpa honom med läxan. Anledning? Jag nekade henne att: 1. Spela och 2. Ringa samma kompis som hon lekte med hela dagen igår. Orkar bara inte ha fritidsgård här idag med, var ju helt slut igår kväll. Tog mig dock samman och tränade 40 min med Jillian igår kväll. Det blev en gammal goding, 30 day shred. Känns i kroppen idag, precis som det ska vara!

Eftersom ungarna var så jävliga, på ren svenska, gick jag ut och satte mig i solstolen nu på eftermiddagen för att inte få ett mindre sammanbrott. Ringde bror och mor för en stunds tjötande och det fick mig på bra humör åtminstone en liten stund. Har också hällt i mig en kaffe och käkat en sliskmuffins som jag bakade igår, så nu är koffein/sockerdepåer påfyllda. Barnen leker faktiskt snällt med varandra så jag tänkte passa på och njuta så långt det varar och jobba på brännan lite till. Sparar dagens träning till ikväll tror jag.

Dagens dilemma: Sweden Rock eller inte den 9/6???

Just breathe...


Skön låt...
Ojoj en sån dag...har varit full fart hela tiden. Blir ju heller aldrig som man tänkt sig, jag hade tänkt mig att vi skulle antingen åka in till Folkparken eller till dinosaurieutställningen men det ville inte de små liven. Lilla har istället haft kompis här hela dagen, sonen har både varit hos kompis och nu är kompis här. Har verkligen varit en "markservice-dag"! Tvätt, disk, bakning, matlagning och lek. Är jättetrött i huvudet men ska ta ungarna med mig in till Candyland så de blir nöjda med sin lördag. Sen matlagning igen och så var det den där träningen...känns som om jag absolut inte kommer att orka det nu men med lite mat i magen så ska det nog ordna upp sig. Idag kör jag som sagt ett överkroppspass (och fläskar på med lite ordentliga vikter - inga 3 kilos hantlar här inte!), benen behöver vila efter gårdagens löpning. Sen blir nog klockan såpass mycket att det är dags att ha en dejt med kudden...kanske lite Pensionärsjävlar på femman att avrunda kvällen med?

Same same...

...but different! Trötthet har fått en helt ny innebörd denna vecka. Vet egentligen inte varför. Lite omkastat schema och nån liten övertid + bra träning kanske har gjort sitt? Idag blev det förvisso vila. Orkar inte med att köra igång nåt ikväll. Har varit med båda barnen på karate och kom hem vid 19.30. Dessutom jobbat som fasen idag och lärt mig mer "bra-saker-att-kunna-för-att-bli-oumbärlig" XD. Eller, njae, kanske inte. Men roligt var det och krävde en del koncentration.
Veckans träning:
Sön: 1 mil terränglöpning
Mån: vila
Tis: mixpass för överkroppen 50 min
Ons: coreträning 30 min (heja mig! Körde på efter familjekvällen på dagis. Kämpigt att börja så sent - men det gick bra! När jag ändå var i gasen så ökade jag vikterna också)
Tors: vila
Fre: 1 mil löpning
Lör & Sön: nåt pass core/överkropp och nåt pass förbränning kanske? Dagsformen får avgöra. Är ensam med kottarna i helgen då maken åker iväg på RM innebandy med sina arbetskamrater. Det får väl gå. Sonen har beställt bullbak så det ska vi hinna med iallafall. Resten blir väl mycket beroende på vädret. Kanske Folkparken en sväng inklusive en visit på Wallmans? Gå förbi Norrköping Horse Show och glo? Vi får se...

Mmmmm.... =)

En helt vanlig tisdag

Men jag är ju ledig så därför är den helt wunderbar!!! Förutom att maken försov sig imorse och vi andra fick rivstarta med att skjutsa honom till jobbet. Annars har jag varit mer slö än vanligt faktiskt. "Internettande", hundpromenad, tvätt och disk har stått på programmmet och så avslutade jag med riktig "discoträning" med fokus på överkropp. Är fortfarande stel i benen efter terrängmilen. Har nyss käkat lite lättlunch (keso & banan - gud så fantasilöst) och slötittat på tv. Är strax dax att hämta lilla på dagis. Det regnar ute och därför tänker jag helt fräckt ta bilen och hämta. Senare idag står karateträning för sonen på programmet.

Här har ni dagens övningar, people:

Lunge ´til ya puke!!! ;)

En annan mil

Ojojoj va jobbigt det va idag! Blev ingen träning alls igår pga att dagen var så rörig! Först skulle jag jobba, sen fick de inte ihop ett helt oplag. Följde dottern till kompis och blev kvar en stund där & fikade, trevligt. Städade också övervåningen och bara det tog sin lilla tid. Sen dags att hämta dotra, laga mat och handla det livsnödvändiga lördagsgodiset!! Efter disk och tvätt och röjning blev klockan helt plötsligt 21 och inte orkade jag köra igång nån träning då. Satsade på söndag istället. Dagen hittills har bestått av frukost, städning av tv-rum inklusive en hemsk dammsugning av soffa (straffkommendering!) och så harjag precis lunkat en mil uppe vid Lillsjön. Riktigt jobbigt spår jämfört med Vrinneviskogen. Måste hela tiden koncentrera sig på att inte snubbla över rötter och stenar. Dessutom gjorde jag en favorit i repris och gick ner i riktigt sumpig mark och blev dyngsur om fossingarna. Sånt kan ju förstöra humöret hos vem som helst. Men det är bara att bryta ihop och gå vidare. Gick nog ut lite för hårt för jag blev rejält trött efter 6 km då de tuffaste backarna börjar. Var tvungen att svälja stoltheten och gå i de brantaste partierna, men huvudsaken är ju faktiskt att man tar sig runt och pushar sig själv att börja jogga igen efter att man har fått ner pulsen. Nöjd med dagen så här långt är jag, nu blir det nog lite fortsatt städning, inplock av tvätt och kompletteringshandling till dagens middag.

Praktiskt värre! =) Och hur har er helg varit..?

Busy week

Ja herrejävlar vad dagarna går...inte haft tid med något alls, egentligen. Så därför får bloggen lida. Nåväl, nu är jag här men skulle egentlig Vad har då veckan bestått av? Jo, i måndags ledigt, sweet. Passade på att springa milen i varmt väder...puh! I tisdags rivstartade jag med två knäproteser och så en knäartro som kunde bli rekonstruktion av lcl - men det blev det inte. Onsdagen tillbringades på kirurgen och bröstsal, något jag inte haft på länge så det gjorde inget att uppdatera mig lite. Torsdagen bjöd på ett riktigt "springpass" då jag gick en kvällstur och det var ont om folk överallt tydligen. Snacka om att vi gjorde skäl för lönen (och mer därtill)! Igår får väl räknas som veckans lugnaste dag, då hade vi utbildningsdag om SBAR och A-HLR. Jätteviktigt att repetera då vi inte har så många hjärtstopp på op, plus genomgången av det nya konceptet SBAR som står för: Situation, Bakgrund, Aktuellt tillstånd och Rekommendation. SBAR har utvecklats av den amerikanska marinen där arbetet med kritiska moment ofta sker under tidspress (på en ubåt vill ingen höra dig svamla!). Bakgrunden till detta är en uppkommen situation som visar på hur missförstånd i kommunikation mellan vårdgivare kan äventyra patientsäkerheten. Det innebär att vi ska kommunicera kort och koncist och göra en avslutning med bekräftelse på att vi uppfattat informationen på rätt sätt. Kan användas både i akuta och ej akuta situationer, exempelvis vid avlösningar/avlämningar. Verkligen intressant och något att tänka på.


Igår kväll var vi och firade barnens kusin som fyllde 5 år. Kul att se att de kan leka så bra trots att de inte träffas så ofta. Blev också lite löst prat om våra kommande födelsedagar, vi får väl se hur vi gör med dem. Känns som om ingen av oss riktigt har tid att styra upp något sådant.

Veckans träning:
Mån - löpning milspåret
Tis - vila
Ons - Caroline Nilsson x 2
Tors - vila
Fre - 20 min lunchpromenad + Jillian 30 min
Lör - promenad och styrka överkropp alt. löpning
Sön - promenad och styrka överkropp alt. löpning

Veckans synd: naturgodis framför Grey´s anatomy i onsdags kväll. Mums va gott det va!!! Men annars har kosten skötts ganska bra måste jag ändå säga.

Nu ringde jobbet och ville att jag skulle jobba extra...det blir sällan som man tänkt sig =/


Milen och magen

Milspåret avklarat. Varmt och jobbigt, men jag tog mig runt även om jag gick första kilometern för att bli uppvärmd. Landade på en tid runt en timme iallafall = godkänt. Träning med Jillian både lördag och söndag i helgen. Idag har jag käkat havregrynsgrönt, kaffe, proteindrink, avocado och en massa vatten. Och är mätt, glad och nöjd, magen har nu lugnat ner sig efter förra veckans bravader. Ska nu till gammelmormor en sväng och frestas av hennes bullfat. Lilla ville så gärna åka och hälsa på eftersom hon är hemma från dagis idag.

Var en sväng förbi jobbet och la in schema när jag ändå var däruppe i krokarna (milspåret ligger ju alldeles utanför sjukan). Dessutom hann jag handla lite på hemvägen. Heja mig!

Nu är det back in business och jobbe som gäller hela veckan. Imorgon träningsledigt, på onsdag tar vi nya tag!

See you...

Frakturdagarna med mycket mera

Mina kära få läsare. Nu har jag haft datoruppehåll några dagar. Mycket bra och mycket nödvändigt! Har ju varit på Säröhus i dagarna tre och förkovrat mig i frakturkirurgins underbara värld. Mycket gott och blandat, föreläsningar på både utrikiska och svenska så man fick gnugga hjärncellerna lite. Men framförallt - herrejösses så mycket mat och fika och frukt och godis på ett och samma ställe. Förstår inte hur folk kan stoppa i sig så mycket! Jag menar, när man käkat värsta hotellfrukosten, inte är man hungrig (eller ens sugen) två timmar senare?!? Nåja, jag ska inte klaga, det var ju faktiskt valfritt hur mycket och framförallt vad man stoppade i sig. Ska jag berätta vad vi åt? Och då inkluderar jag inte fika, frukt och godis...JAAAAA säger ni naturligtvis nu! =) Håll tillgodo:
Lunch onsdag: Varmrökt lax, potatis och nån jäkla god sås med dill bl a. Naturligtvis både varma och kalla grönsaker till.
Middag onsdag: Jordärtskockssoppa, oxfilé provencale och potatisgratäng samt nån glassbomb (?) med hallonsås. Givetvis vin till maten och öl till dem som föredrog det.
Lunch torsdag: Kyckling, ris, tomat- och baconsås och grönsaker.
Middag torsdag: Sill/laxtallrik (helt fantastisk sill!) samt skaldjursfrossa (jag säger bara havskräftor!) "på sjön"! Vi fick alltså åka turbåt och käka skaldjur. Hemsk dragspelsmusik ingick men det fick man väl bortse från...ett jäkla drag var det iallafall.
Lunch fredag: Oxbringa och potatis med pepparrotssås samt grönsaker.

Ungefär någonstans efter torsdag lunch tyckte min mage att den fått nog. Och ändå hade jag inte alls stoppat i mig speciellt mycket "extra". Förmodligen var det stillasittandet i kombination med täta måltider som gjorde att det körde ihop sig. Synd på så mycket gott fika jag kunde ha smakat på...men å andra sidan kanske det var riktigt bra att kroppen sa ifrån innan jag spårade ur.

Pga ett väldigt tajt program så hann vi bara ner i spaavdelningen i nån timme på torsdag eftermiddag innan det var dags att ta en prommis till turbåten. Men jag kan varmt rekommendera det! Det finns inga behandlingar utan man sköter allt själv, från skrubb, ansiktsmasker, krämer, ångbastu och kurbad. Allt finns framme så det bara är att ta för sig. Självklart finns det frukt och dryck och en bar där också.

Nu är jag tillbaka i vardagen igen. Har varit ganska effektiv idag tycker jag. Tvättat, tvättat, tvättat och hängt ut tvätt. Röjt ur garderob och byrå i sovrummet och skickat gamla hemska kläder som jag inte använder längre. Sorterat, vikt och hängt in tvätt. Bäddat rent i samtliga sängar. Tvingat båda barnen att duscha. Tvingat båda barnen att städa sina rum. Bytt gardiner i lillas rum. Lagat mat (baconlindade kycklingfileer och klyftpotäter blev det idag), skjutsat make till jobb, varit till källsorteringen, rastat hund och barn och nu avslutade jag med 40 min förbränningsträning med Jillian. Tror någon att jag kommer att sova gott inatt..?? Natti natti folks...


Spaavdelningen. Hit vill jag igen!

Ingen benträning blev...benträning!

Jag skulle låta benen vila ju. Stela, hemska och ovilliga har de varit hela helgen + känningar i knäna. Min kondis springer gärna en mil men inte mina knän - surt! Vilade därför hela långa dagen igår, trots åskmolnshumöret. Var och kollade på en liten Valborgsbrasa + fyrverkerier i Folkparken med ungarna igår kväll istället. Har jobbat halva dan idag vilket inte bjöd på några större överraskningar, men det kan faktiskt vara trevligt det också. Känner att jag har haft min beskärda del av trauma för ett tag framöver. Ikväll däremot tog jag tag i träningen. Körde igång den stiffa kroppen med 30 min coreträning och därefter 17 min med Caroline Nilsson och så en liten hundpromenad som nervarvning. Känner mig nöjd med detta trots att det blev lite mer benträning än vad jag hade tänkt från början. Men det känns skönt med att få igång genomblödningen i ffa låren, kanske att de hämtar sig snabbare då? Denna vecka är packad med aktiviteter och jobb och så åker jag till Göteborg på onsdag på "Frakturdagarna" med två kollegor. Ska bli så skoj och intressant! Försöker klämma in ett löppass innan onsdag om det är möjligt, kanske redan imorrn om benen känns okej, men då blir det nog bara kortdistans, typ 5 km.

Imorgon är det måndag igen...

RSS 2.0