Juldagsmorgon

Jahani, här sitter nattarbetaren och filosoferar. Natten gick segt men inte klagar vi som "jobbade", vi gjorde nämligen ingenting! Det måste vara någon form av rekord??? God mat iform av paj, sallad och bröd blev det framåt kvällskvisten iallafall. Och klassikern Sällskapsresan på tv. Sov sedan tungt på jourrummet efter all god mat, fram till 8.00 då det var dags att bädda ur och bege sig hemåt. Kom hem till förberedd frukost (tack, mor!) och har därefter gått en liten prommis med vovve och andats lite frisk luft.

Gårdagen annars då? Ja förutom att det blev en helgrön jul så får den ändå "lagom-stämpeln" på sig. Lagom av allt, både mat och godis och utevistelse. Gick en sväng i skogen med de små liven och morfadern, och upptäckte bl a en vindskydd med tillhörande eldstad som man skulle kunna utnyttja nån gång...

Barnen verkar faktiskt helnöjda med klapparna, men nu börjar det klia i kroppen på den äldre av dem, som i detta nu ringer en kompis. Inte så kul att sitta och häcka med oss gamlingar längre kanske? =)

Träningsläget är som följande: Har en jävulsk träningsvärk i baksida lår och röv efter gårdagens benpass. Ska nog faktiskt ta en prommis i skogen och bara njuta. Inga måsten, bara prommis, inget springtvång uppför backar utan de ska tas i egen takt. Är det jul så får man väl vara lite snäll mot sig själv också! Har lite lösa planer på att åka och bowla med ungarna också, vi får väl se vad kvällen bjuder på. Imorgon är det jobb som gäller igen men bara halvdag denna gång.

God fortsättning alla! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0