Måndag...hurra...eller inte!

Visst blir man glad då man en måndagmorgon, trött som ett as, stressad till max efter att ha lämnat barn på frita, stått i bilkö i alldeles för många minuter, skenat två trappor upp (man är väl duktig och går istället för åker hiss!), snabbt på med arbetskläder, kasta in matlådan i kylen och ut till avdelningsstationen och möts av orden "jahaaa...men det står här att du ska vara ledig idag..?!"



Nåja dagen tillbringades som resurs istället. Som resurs tar man en telefon för att kunna vara anträffbar när de olika salarna behöver hjälp med något eller vill att man ska hämta saker. Man hjälper till med byten, plockar till nästa operation och gör avbyten för fika och lunch. Lite rörigt men det är ju bara att göra så gott man kan.

Efter jobbet var det yoga dags, sista gången för denna termin. Så synd att det är slut redan, måndagarna är verkligen nåt jag har sett framemot varje vecka tack vare yogan. Får se framemot höstens termin istället, för detta tänker jag definitivt fortsätta med. Det bästa med yogan är nog att den inte är prestationsbunden, alla kan utföra den, tjock, smal, gammal, ung, vig eller stel har mindre betydelse, den enda du utmanar är dig själv! Man får en skön avslappnad känsla i kroppen, blir inte "toksvett" men har ändå träningsvärk i kroppen dagen efter...rekommenderas varmt för alla.

Kommentarer
Postat av: Tessan

Alltid lika härligt med måndagar ;)

2009-04-20 @ 21:28:47
URL: http://tesskarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0