Åt rätt håll?!?

Har tjatat i x antal inlägg nu, men nu tror jag verkligen på en vändning i denna hemska förkylning! Kan ju liksom inte bli sämre... Hade fruktansvärt ont i öronen och halsen natten mot lördag, så då var jag på gång att ringa jourcentralen. Fick inte mycket gjort igår mao, dessutom var sonen febrig igen, bara drack, sov och tittade på tv. Har haft en lugnare natt inatt trots påhälsning i sängen av dottern. Idag har vi trotsat förkylningen och varit ute i solen en sväng och byggt världens minsta snögubbe, testat pulkabacken och spårat rådjur upp i skogen. Töväder och härlig sol ute, kanske vi har fått oss lite D-vitamin iallafall. Nu inväntar vi dagens lekkamrat...

Imorgon vankas skolstart igen, tror det blir bra att komma in i lite rutiner igen. Okej att det inte är kul med tidiga morgnar, massa vinterkläder hit och dit, femton miljoner udda blöta strumpor som aldrig hittar sin partner igen, glömda läxor, dagisstressen som brukar infinna sig vid typ 15.30-tiden och man inser att man inte kommer att hinna till dagis i tid (igen), föräldramöten, utvecklingssamtal, you name it...men å andra sidan är det bra med: barn som kommer i säng i vettig tid på kvällen (även om man får tjata), barn som får lära sig ta ansvar för sina läxor och sina saker (kanske tjatet kan minska successivt?), man vet att barnet fått i sig frukost, lunch och mellanmål, varit ute och fått i sig frisk luft under dagen och tillochmed fått lära sig nåt som han/hon kan ha nytta av under livets gång. Det är vad jag hoppas på iallafall! Det här blev ett långt sidospår... ;-)

Nu ska jag avnjuta en kopp gift och se sista rundan, "the final climb" i Tour de Ski. Svenskorna/svenskarna är väl redan avpolletterade men det kan ju vara kul att se ändå. Längdskidor uppför en slalombacke, liksom. Vilka stålkvinnor/stålmän!

Marit Björgen - satsar inte på Tour de Ski i år. Vilken fysik!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0