Life goes on

Men det känns lite tungt! Tänk att en sån liten krabat kan sätta sina avtryck i ens hjärta! Tycker mest synd om maken, det var ju liksom "hans" pippi ända sen Jocko kom till oss. Vi försöker minnas det fina med honom och allt roligt vi fått uppleva. Till exempel de underbara tillfällen han "åt middag" med oss och gick rakt över potatismoset och dök ner i de gröna ärtorna...eller de gånger han diggade musiken när jag tränade Zumba i vardagsrummet och han satt på buren och tittade på. Eller kanske då vi kom på att han gillade allt med Magnus Uggla. Eller se hur nöjd han blev då vi rullade ut buren i värsta sommarvärmen och han badade i sin vattenskål. Och alla tillfällen då han ville vara med på kvällarna och mysa (helst med maken då förstås!). Men det var kämpigt att se honom så dålig på slutet, man vet ju inte vad/om man hade kunnat göra något ytterligare för honom heller. Tror att han åtminstone fick uppleva några glada stunder hos oss och att han slutade sina dagar på ett bra sätt, med mycket uppmärksamhet och kärlek.

Raskt vidare till det jag brukar raljera om. Träning och kost. Facit av förra veckan blev faktiskt 5 dagar träning! Visserligen "bara" yoga på lördagen, men ändå. Tycker jag är riktigt bra jobbat! Denna vecka har jag startat med vila igår måndag och löpning 5 km+ idag. Joggade faktiskt nästan hela vägen till och från Lillsjön också, kände mig på hugget även om det strilregnade och var grått ute. Sen så var det ingen höjdare i skogen, var tvungen att stanna och gå/hoppa/kryssa fram bland pölar och mindre träsk - irriterande när man väl fått upp ångan. Funderar på att testa spåren uppe i Vrinneviskogen nästa gång istället, tror att det är mindre vattensjuk mark där. Maken har pratat om att följa med så vi får väl se när han har tid med det, lördag kanske..?

Lilla snuttan har fått en ny cykel och ny hjälm av mormor och morfar idag, hon blev såååå glad! De kommer ju inte att vara här när hon fyller år så vi har faktiskt firat henne lite i förväg, bland annat med princesstårta på damens begäran...mmm syndigt och gott! ;-)

En glad blivande femåring...

Kommentarer
Postat av: Madde Wallenius

Stackers lille Jocko. Jag tror också att han har haft det riktigt bra hos er. Han hade ju en livs levande snuttefilt i Jimmy iaf :)

Stora kramar till er från oss

2010-09-22 @ 14:01:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0