Nu kör jag igång!

Idag startar jag egentligen med två saker: soffpotatiskampen (ska strax träna och inkassera 1 poäng till laget, plus att jag tog trapporna till jobbet=1 poäng i slutet av veckan). Och så var det bloggutmaningen då, so here goes:

Dag 1. Presentera dig själv
Jag är en 31-årig tvåbarnsmorsa som bor i villa utanför Norrköping. Jobbar som opsyrra på Vrinnevisjukhusets operationsavdelning, och trivs jättebra. Är mest på ortopeden för tillfället, då jag finner det mest intressant med lagning av brutna ben, rekonstruktioner och ledproteser. Ser det också som en utmaning för mig själv då jag inte är den mest tekniskt begåvade, och ortopeden innebär ju faktiskt en hel del byggande, monterande, mätande, borrande och sågande. Jag lär mig nåt nytt varje dag och tar dagen som den kommer (även om det krävs en hel del planering för att kunna jobba som vi jobbar!). Kan sakna att inte få reda på "hur det gick sen" för vissa patienter, men å andra sidan fick man ju inte alltid reda på det på vanlig vårdavdelning heller.

Jag ägnar en hel del tid åt träning hemma, då jag inte har tid för några gymbesök (även om jag skulle önska att jag hade det!). Kör mycket framför tv:n, gärna med Jillian Michaels då jag behöver nån som ger mig en spark i arslet ibland ;-). Dessutom ser jag till att komma ut i skogen minst 1 gång/vecka och löpträna. Senast avverkades milen på en timme, och till sommaren har jag som mål att vara nere i 50 minuter!

Har jag varit en duktig flicka och tränat som jag ska, belönar jag mig gärna med att titta på Biggest Loser, Grey´s anatomy eller Alias - är en riktig serieoman. Mycket hellre en sjukhusserie än en film! Till det dricker jag gärna Berocca Boost på vardagarna och ett glas rött + äter Marabou schweizernöt på fredagarna ;-)

Vad mer finns att säga? Jag är inte bäst, störst, starkast eller snyggast. Jag är inte heller den mest begåvade, snusförnuftiga eller smarta. Jag har mina fel och brister. Men jag är övertygad om att "det är bara att bryta ihop och gå vidare"!

Det får bli slutklämmen för idag, nu är det dax att röra på fläsket...ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0