Söndagsmiddag

Inspirerad av gårdagens vinst, har jag nu vaskat fram följande söndagsmiddag (gammelmormor är hitbjuden som försökskanin...):

Kyckling med parmaskinka och balsamsås (http://www.arla.se/Default.aspx?id=17653&RecipeID=14474)
After eight-päron med glass (http://mat-ro.blogspot.com/2010/01/after-eight-paron.html)

I övrigt bjuder dagen på städning - nu ska julen ut! Sonen har kompis här även idag, dock bara en att hålla reda på, så det ska jag väl kunna klara av, hahaha =)

På träningsfronten går det väl sådär. Har kört Zumba 2 dagar i rad men känt av en axel som jäklas lite, säkert inget att oroa sig för, jag behöver nog förmodligen köra lite mer styrke för axlar och rygg. Men det är ju så KUUUUL att dansa, och svettig blir jag så nån nytta borde det väl göra?!? Fantastiskt, jag som alltid tyckt att cardio är tråkigt, förutom då man gått på boxing och liknande. Det gäller att lura kroppen och inte tänka så mycket på vad det är man gör egentligen, utan bara gå ut och köra. Längtar tills snön försvinner så jag kan ta vovven och ge mig ut och gå halvt vilse i skogen igen, snacka om att man rensar hjärnan då man klafsar fram över stock och sten. ÅÅÅÅÅh vad jag vill ha vår NUUUUUU!!!!!!


Underbar bild på en Russell bland vitsippor som jag lånat från:
http://johannamoamanne.wordpress.com/about/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0