Taktik inför sportlovet...

Så otroligt kul överraskning när man slår på text-tv i sovrummet det första man gör en söndagsmorgon som denna och ser: OS-guld PLUS OS-brons till Sverige!!! I herrarnas dubbeljakt dessutom! Inte hade jag tippat på medalj i detta lopp direkt, hade ni det? Orkade inte hålla mig vaken under kvällens alla sändningar och dessutom föredrog vårt värdfolk att se Melodifestivalen framför OS, så vi kollade in det innan vi åkte hem med ungarna vid 22-tiden.  Tur att man kan se reprisen dagen efter, vilket taktiklopp det var av hela svenska laget, kul att se att det lyckades denna gång. Sen får norrbaggarna gnälla om avtrampade/fasthållna stavar hur mycket de vill...

För övrigt så visade sig gårdagens klass 2 varning stämma väl...det tog EN TIMME att ta sig in till stan och hitta en lämplig parkeringsplats...sen blev vi bjudna på god pasta och köttfärssås och glass till efterrätt, fiiina grejer! Och trevligt sällskap dessutom. Gött för oss att inte sitta hemma som vanligt och uggla en lördagskväll, vi behöver komma iväg ut och hitta på grejer.

Till veckan är det sportlov för ungarna, det blir dock ett par dagar på dagis och frita eftersom vi jobbar som vanligt. Men det brukar inte vara någon nackdel för de trivs och så brukar det ju vara kul aktiviteter också. Visst ska vi också hitta på grejer med kottarna men det kan ju vara kul att göra något utan mamma och pappa också, speciellt för Eddies del. Har ni några förslag på vad man kan hitta på med barn på sportlovet? Planer vi har är Busfabriken, skridskor på Bollspelaren, eventuellt åka pulka/snowracer uppe vid Sörsjön och så blir det väl såklart en hel del film/spel också. Dessutom ska Eddie iväg med frita och spela bowling. Det mesta kostar ju så att hitta på bra/billiga aktiviteter är inte alltid så lätt. Visst vill man att ungarna ska ha kul men det får ju inte skena iväg hur mycket som helst. Funderade även på bio men frågan är om lilla My kan sitta stilla i en och en halv timme i en biosalong???


Nu får det väl vara nog med den här varan..?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0