Dagens fett

Dagen startade i rätt riktning, sovmorgon till 09.00 och så grötfrukost och vovvepromenad med dottern. Ute i skogen hittade vi såna här vårtecken:


Sen lite krattning, rensning i rabatter och lek i trädgården. SEDAN började förfallet. Hade inget fikabröd hemma och tänkte att jag skulle göra hemmagjorda små muffins för barnen beställde fika. Och så kom jag på att jag inte hade några ägg hemma och måste hur som helst upp till affären. Det slutade med Leilas blåbärsmuffins med crumble i mina fina amerikanska muffinsformar jag vann:
Bilderna gör dem inte riktigt rättvisa men det är verkligen en hel måltid att få i sig en sån här! Som kronan på verket gjorde Jimmy vaniljsås till och vips så är man väl uppe i dagens ranson av kalorier före middagen... My och jag delade på en muffin men ändå liksom. Ikväll blir det definitivt ett förbränningspass, min mage står i fyra hörn efter helgens nattjobb med oregelbundna mat- och sovtider. Kanske man borde ha en mat- och sovklocka..? Har jobbat två nätter i rad så det här med träningen har verkligen kommit i andra hand i några dagar. Natten mot fredag var skaplig och vi fick sova ostört men natten mot lördag jobbade vi konstant från 17.00 till 04.30, gick och la oss och blev sedan väckta 06.30 av "morgonsnittet" från förlossningen. Dock inget bråttomsnitt denna gång, skönt det, vet inte hur jag hade fungerat i det läget! Tur man har trevliga arbetskamrater...

Vad ska jag göra nu då? Har som vanligt massor som borde hinnas med, tvätt, röjning och städning blandannat. Vad skulle ni börja med om ni fick välja: 1. Städa toaletterna 2. Vika ett berg med tvätt 3. Åka till återvinningen med ett berg avfall av blandad kompott? Usch vilken ågren man får av allt som ska göras. Sen så måste jag nog dammsuga hela huset inklusive hunden också, han fäller som bara den tjockisen!

Ja just ja...deklarationen ska ju räknas på också....*SUUUUCK*
Hei sitten! (Heter det så mammi?)

Kommentarer
Postat av: mor

Javisst, det betyder ungefär hej så länge.....

Åh vad fint med blåsippor och vitsippor, väntar på att de första vitsipporna ska dyka upp i stugan, men än så länge är det snö kvar.

Skulle gärna ha smakat dina blåbärsmuffins, mums.

2010-04-18 @ 20:29:25
Postat av: Annika

Hallå..låter mysigt med vårblommor och hembakat fika. Kunde ni sitta i vårsolen? (Bra tips föresten med äpple o yougurt..ska jag testa). Två nätter på raken..tufft! Tur att det inte var FÖRSTA natten du fick jobba så mycket. Rena tortyren att bli väckt efter ett sådant pass. Måste få höra vad för operationer som höll er uppe. Imorgon är det min tur att vara redo.../Vi ses

2010-04-18 @ 21:40:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0