Det pyr...

...på operation! Ja vi håller ju inte på & eldar eller så men humöret hos var och varannan vittnar om att visst behövs det julledigt. Därför kändes det extra bra när en av våra nyare narkossystrar glatt berättade om sin härliga trelediga helg, det fick iallafall mig att dra mungiporna längre upp mot öronen, så tack för det Magdalena! I övrigt bjöd dagen på akutsal, en axelartro med bortplockning av blyhagel(!), ett kejsarsnitt och så avslutade vi med en laparotomi. En lagom dag tycker jag. 

I helgen var vi bortbjudna på middag hos ett par vänner och deras barn som vi träffar alldeles för sällan. Fantastisk god mat mä mycke vitlök (mmmmm!!!), lite vin till det och så härlig efterrätt! Efter det blev det en match i guitar hero, som vi inte heller har kört på länge, så det var också väldigt kul! De hade dessutom köpt trummor som man kan köra parallellt med gitarrerna, men fasen så svårt det var. Jag hade nog absolut sämst koordinationsförmåga, men Jimmy tyckte det var skitkul så nu vet jag åtminstone vad han vill ha i julklapp ;).

Igår kom så den efterlängtade snön! Jag körde ut hund och barn så de fick rasa av sig lite. Det skapades snöfigurer som aldrig förr, så nu tronar både sköldpaddor, en ödla, en julgran och ett slott av snö utanför ytterdörren. Tempen har hållit sig runt nån minusgrad sedan igår så vi hoppas förstås att det kan hålla i sig så här nu över jul och nyår. Ja, det får nog bli min julklappsönskan iår: en vit jul (och sovmorgon!). Fixar du det mamsen..? =)



Kommentarer
Postat av: mamsen

Vi tycker det är jättemysigt när barnen kommer ner till oss på morgonen (sovmorgon för föräldrarna?)

Och skönt med julledigt för alla på operation. På tal om bortplockning av blyhagel så hade ju morfar granatsplitter i huden under många år och mormor fick plocka bort.....

2009-12-14 @ 22:08:12
Postat av: Jenny

Ja där var det inte tal om nån sterilitet inte. Härligt med lite krigskirurgi a la hemma i köket! =)

2009-12-15 @ 16:43:33
Postat av: mamsen

Med sauna och sisu fixar man det.

2009-12-20 @ 15:06:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0